«Літературні ювілеї Дніпровської землі» Краєзнавчо – письменницька лава

2021-04-19

/Files/images/1 (2).jpg

Різні роки, різні долі – особливі ювілеї. 2021 - плідний рік на ювілейні дати найбільш достойних, мудрих, творчих літераторів нашої Дніпропетровщини. Плеяда творчо обдарованих поетів та письменників прославили наше Придніпров’я в різних куточках України.

Літературні митці дійшли того зросту й сили, коли можна з впевненістю сказати, що вони співці не лише отчого краю – землі Дніпровської, а й всієї України.

Наш народ пишається такими визначними іменами краю, як Валентин Чемерис, Володимир Луценко, Григорій Шиян, Володимир Заремба, Михайло Чхан, Валентина Чорна та іншими, які внесли великий письменницький вклад в літературний процес Дніпропетровщини.

Провідний бібліотекар Байрак Л.І. інформаційно – краєзнавчого відділу КЗК «Апостолівська міська бібліотека» з приводу ювілейних дат майстрів Придніпров’я підготувала до відео - перегляду краєзнавчу - письменницьку лаву «Літературні ювілеї Дніпровської землі». У ході перегляду є можливість перегорнути сторінки та ознайомитися з цікавими фактами, пов’язані з особистим та творчим життям майстрів слова рідного краю та основними етапами їхньої письменницької діяльності.

Змістовний відео – перегляд сприяє формуванню інтересу до художньої літератури, та любові до рідного слова. Різножанровість творів письменників досить різноманітна, але всіх їх поєднує прагнення до збагачення духовності рідного народу, стремління до істинних літературних ідеалів.

Переглянути її ви маєте змогу на нашій сторінці у Фейсбук https://www.facebook.com/groups/apostolovebiblioteka

Кiлькiсть переглядiв: 81

Коментарi